kraskametall2Компанія "Bionic-house" регулярно розширює асортимент вогнезахисних засобів, пропонуючи різні варіанти захисту, як деревини, так і металу.

Одна з останніх пропозицій – вогнезахисна фарба для металевих конструкцій.

Ради повідомити, що новинка забезпечує підвищення межі вогнестійкості металевих конструкцій різних об'єктів захисту до 90 хвилин включно. Композиція на основі полівінілацетатной дисперсії, антіпіренів, наповнювачів і спеціальних функціональних добавок.


Вдосконалення вогнезахисних фарб для металевих конструкцій відбувається постійно у зв'язку з розвитком промисловості, новітніми технологіями будівництва і підвищенням стандартів життя.

Фарба для металу – це не новина на ринку, але при цьому, це один з продуктів, який з успіхом забезпечує підвищення межі вогнестійкості металевих конструкцій різних об'єктів захисту від 30 до 90 хвилин включно.

Серед інших її особливостей: нагріваючись, плівка вогнезахисного покриття вспінюється під дією газостворюючих компонентів, що входять до складу фарби, спучення відбувається в 40-50 разів. Це призводить до утворення теплоізолюючого коксового шару, який перешкоджає нагріванню до критичної температури (критична температура сталі складає 500°С) і в результаті, - не руйнується конструкція. Таким чином, вогнезахисна фарба захищає поверхню від небезпечного прогрівання і зберігає міцні властивості основних конструкцій, протягом певного часу.

146 2

Вогнезахисна фарба призначена для виконання будівельних і ремонтних робіт усередині приміщень громадських, житлових, адміністративних і промислових будівель і споруд

 

Придбавши «Fireproof metal» від компанії "Bionic-house", Ви отримаєте повністю безпечний і якісний продукт, вироблений в Україні на основі німецьких технологій з прийнятною ціною!