Вогнебіозахисна обробка й забезпечення протипожежної безпеки осіннього періоду актуальна як ніколи!

А чи знаєте ви що: наявність в сільській місцевості дерев'яних будинків і різних будівель та конструкцій з дерева переважає, й відсутність вогнебіозахисної обробки, в пожежонебезпечний період, може призвести до тяжких наслідків.

Вогнезахисна обробка в місцях відкритої електропроводки

Небезпека №1 - електропроводка і порушення правил протипожежної безпеки в приватних дылянках та дворах. Не рідко забудова й проведення електрокомунікацій на дачних ділянках і в селах проводиться хаотично, і має вічно-тимчасовий характер. Електрокабелі прокладають поблизу або прямо по дерев'яним конструкціям без металлорукава, і не рідко навіть малого перетину, що може привести до оплавлення й займання деревини, а згодом і всього що поруч розташовано. Тому якщо планується забезпечити електрикою дерев'яну прибудову, навіс або терасу, або якщо електропроводка ведеться по дерев'яному горищу, рекомендуємо для просочення деревини - вогнезахисний засіб Firebioimregnation.

Вогнебіозахисне просочення Firebioimregnation є сертифікованим засобом вогнезахисту (1-ї групи ефективності), добре захищає пиляну й стругану поверхню від займання, та тривалий час протистоїть впливу високої температури перешкоджаючи термічному біорозпаду.

Щоб випадково не загорілося

Небезпека №2 - випадкове займання. У період опалення багато власників приватних будинків використовують твердопаливне опалення й каміни. Це обладнання використовує відкритий вогонь, який залишає довго тліюче вугілля, яке при нещільно закритих дверцятах може випадати назовні. Так само й система димоходу, проходячи недалеко від дерев'яних перекриттів або стін, та по горищі, поблизу дерев'яних конструкцій покрівлі, може мати недостатнє або пошкоджене жаростійке утеплення. Тож кожен сезон перед початком запуску систем відкритого вогню слід оглянути місця можливого контакту високих температур з деревом і за необхідності їх обробити вогнезахисним засобом.

Вогнебіозахисне просочення деревини часто проводиться не тільки в побутових і будівельних потребах, але і в промислових. Складування дерев'яного погонажу, напівфабрикатів, і дерев'яних конструкцій різного призначення не допускається без протипожежних заходів безпеки. Вогнебіозахисна обробка зберігає дерево не тільки від займання, але і від біозараженія грибками й цвіллю, а також дрібними мікроорганізмами. Тому її проводять на різних етапах деревообробки, щоб поліпшити сортність і експлуатаційні характеристики готового виробу.

Тому якщо ви шукаєте високоефективний сертифікований вогнезахисний засіб , то (Firebioimregnation) або ГОСТ-ове просочення БС-13, у нас воно є в асортименті. Є також і вогнезахисна фарба по дереву спучуваного (інтумісцентного) типу. Всі продукти високої якості і ефективності.

Телефонуйте, проконсультуємо, допоможемо у виборі.