дерев'яний дитячий будиночок

Вираз «Щоб дитина сиділа в будинку» поки на вулиці коронавірус - кожен сприймає по-своєму! ... У будинку так в будинку, пора будувати їй будинок, вирішив один з наших клієнтів і побудував дерев'яний дитячий будиночок. Ідея дитячих будиночків не нова, але саме в цьому випадку захоплення викликає і індивідуальний дизайн, і увага до дрібниць, і золоті руки київських майстрів у ФОП «Онищенка»!

Унікальне тут все! Дивує, якою цілісною вийшла архітектурна форма, де гармонійно переплелися і казкова дитяча наївність, і вражаюча динамічна функціональність, що кличе пересуватися по всіх рівнях споруди, й звичайно ж, оформлення! Будиночок має багате, архітектурними елементами, оздоблення. Взяти хоча б абсолютно геніальну форму вікон, включаючи оглядові круглі віконця, у дверях і на горищі. Також і стильні навісні ліхтарі на ганку, балконі другого поверху і у гойдалок. І вся будова, від ганку до даху дуже доречно оснащена різноманітними білими молдингами, без яких будиночок не виглядав би так виразно та казково, як взятий з малюнка! Навіть про кошики з квітами під вікнами не забули!

складання дитячого будиночкаЗвичайно ж, ефект не був би повним без належного колірного оформлення. Блакитний будиночок і білі молдинги, ганок і балкончик зі сходами все зроблено з дерева, і пофарбовано лазур'ю Pastel Wood Color нашого виробництва. Варто зазначити що кольори категорії фарб Pastel Wood Color дуже рівномірні й покривні. На гладкій поверхні вони утворюють шовковистий відблиск, що як найдоречніше в даному випадку.

Робота вийшла чудовою, з високим рівнем дизайну і виконанням! Компанії Bionic-House завжди приємно отримувати зворотний зв'язок від своїх клієнтів, особливо коли наша продукція прикрашає роботи, створені для дітей - самого чесного, вимогливого і найдорожчого нашого клієнта!

А ми від щирого серця бажаємо щастя і здоров'я «новоселам» нового будиночка і дякуємо майстрів ФОП «Онищенко» за фото своєї дивовижної роботи.

До нових публікацій, друзі - не хворійте...