Свіжопофарбований дерев'яний будиночок

Не зважаючи на довготривалі холоди, по всій території України, які ніяк не бажають попрощатися з нами в цьому році, на морських узбережжях підготовка до нового відпускного сезону в самому розпалі. Всім відомо, що найважчі випробування для дерев'яних будівель - це високогірне сонячне випромінювання, що руйнує деревозахисне покриття й псує деревину вигорянням. Однак другим, за активністю дереворуйнівного впливу є Примор'я. Тут окрім активного ультрафіолету на дерев'яну поверхню впливає вміст солі в повітрі й воді, та сильні піщані пориви вітру навесні й восени.

Дерев'яний будиночок на кілька номерів

Острів Бірючий знаходиться в Азовському морі, в самому кінці Федотової коси, недалеко від селищ Кирилівка і Генічеськ. Іноді в штормовий сезон перемичка коси пропадає під водою і Бірючий перетворюється на справжнісінький острів. База «Золотий берег» має кілька комфортабельних дерев'яних будиночків, оснащених всілякими зручностями. Тут на острові, подалі від великих галасливих міст є всі умови для повноцінної літньої відпустки, для тих, хто любить морський загар, і водні розваги. Щоб забезпечити збереження зовнішнього дерев'яного оздоблення та терас працівники бази звернулися в компанію Bionic-House щоб підібрати засіб для зовнішніх робіт по дереву оптимальний за ціною й довговічний в таких умовах. Вибір припав на Фасадну Лазур на органічній основі.

Біла фасадна лазур на основі лляної олії

Façade Lasur – це лесуюча антисептична фарба-просочення для дерева на основі лляної олії й композиції антисептиків що запобігають появі й поширенню цвілі й грибків. Лляна олія просочує деревину глибше водних фарб і забезпечує кращий захист у вологих кліматичних зонах. Також кольори «Білий» та «Арт Грей» не тільки добре поєднуються, а й відбивають прямі сонячні промені. Façade Lasur в своєму складі має УФ-фільтр який максимально відбиває сонячний ультрафіолет і перешкоджає вигорянню пофарбованої поверхні.

Дерев'яний фасад пофарбований в два кольори - перший поверх білий, другий темносірий

Навіть в таких суворих умовах фасадна лазур здатна вистояти близько 5-7 років без оновлення й перефарбовування.

До речі, за останній рік, в категорії деревозахистних фарб з'явилася «Фасадна лазур на тунговій олії». Profi-Facade Lasur - це поліпшена фасадна лазур, яка краще витримує стирання і є довговічнішою за класичну її версію яка також користується попитом і є популярною серед покупців через добру збалансованість ціна-якість.

Вид на терасу одного з номерів турбази

Якщо вас зацікавили особливості та переваги фасадної лазурі по дереву для зовнішніх робіт - телефонуйте, наші консультанти нададуть більше інформації стосовно ваших запитань.