Дерев’яна конструкція для носух у відкритому павільоні

У грудні 20-го Харківський Зоопарк спорудив у зимовому павільйоні новий вольєр для південноамериканських носух. Ця подія навіть стало сюжетом для теленовин, про які ми розповідали тут. Сьогодні у маленьких «іммігрантів» з Південної Америки чергове нововведення, їх територія значно зросте за рахунок літнього вольєра під відкритим небом, який планується скоро відкрити для відвідувачів.

Вольєр для носух види конструкцій

Літній вольєр також складається переважно з дерев'яних споруд, розміщених на різній висоті й з'єднаних між собою зручними переходами. Вся інсталяція складається з відкритих дерев'яних майданчиків, майданчиків під навісом, дерев'яних будиночків, жорстких і підвісних переходів. Як це буде виглядати можна побачити з серії фото, наданих нашими партнерами, які здійснюють монтаж і благоустрій цієї території.

будиночки для ночівлі тваринок

Як деревозахистний засіб, покликаний забезпечити довговічність дерев'яних конструкцій, будівель і гарний зовнішній вигляд, майстри обрали лазур по дереву Aqua Color марки Bionic-House. Цей вибір не випадковий, бо Aqua Color це професійний лесуючий антисептик, який не боїться перепадів температури, й суворих погодних умов, він стійкий до сильного сонячного випромінювання, тривалих сезонів дощів і снігу, й здатний зберегти від грибка й цвілі дерево на термін від 5 років і більше.

Аква Колор лазур для обробки дереваAqua Color марки Bionic-House - це антисептичне просочення й фарба для зовнішніх робіт одночасно. Дана лазур утворює кольорову захисну плівку здатну до повітрообміну й попередженню появі синяви, цвілі й плісняві. Таким чином дерево, вкрите цією лазур'ю, в погодних умовах, залишається сухим та неушкодженим.

Лазур Aqua Color має 42 стандартних відтінки кольорів і повністю колірується за палітрою RAL під замовлення, якщо це необхідно.

Захистіть свої дерев'яні будівлі за допомогою лазурі Aqua Color, бо це найкраще що є на ринку професійних деревозахисних засобів за свою ціну.