Прості не дорогі засоби захисту деревини від вологи та гниття на олійній основі сьогодні виявилися головним підручним засобом для швидкої та ефективної обробки дерев'яних будівель та оздоблення. У місцях, де організують пересадочні станції, мобільні столові та пункти очікування, а також бази для ночівлі та перепочинку, часто виникають тимчасові та не зовсім тимчасові, дерев'яні навіси, мобільні модулі або навіть цілі табори для розміщення подорожуючих. Ці дерев'яні споруди покривають звичайними деревозахисними засобами без надмірностей, і так, щоб з ними було мінімум клопоту.

Також організовуються й невеликі зони відпочинку (Rest area), де наші закордонні гості, що подорожують, зможуть переночувати відпочити після довгого перельоту або дороги, перевести дух, перш, ніж вирушити далі досліджуватити життя нашої країни й розповісти у себе вдома як живуть українці та що в нас відбувається, побачивши все на власні очі.

Дерев'яні будиночки для західної України – це найшвидший та найдешевший спосіб організувати базу, табір або зону "rest area" для потоку людей, який утворився внаслідок постійного руху як з нашої країни, так і до неї. Для догляду за такими будиночками недоцільно використовувати дорогі акрилові лазурі через їхню вартість, але й алкідні засоби використовувати не рекомендується через сильний запах, який стоїть дуже довго.

Компанія Bionic-House розробила фасадне просочення-лазур на олійній основі Fasade Lasure. Вона швидко та надійно захищає як зовнішнє, так і внутрішнє дерев'яне оздоблення будиночка від плісняви, грибка та гниття, та забезпечує відмінний зовнішній вигляд. Її запах слабкий та швидко вивітрюється, а її компоненти нешкідливі. Як бачимо один засіб підходить і для зовнішньої й для внутрішньої обробки, й після висихання будиночок готовий до експлуатації, просто, швидко, недорого!

У разі оновлення покриття це відбувається також швидко, після змиття бруду й висихання, можна провести обробку без зняття старого шару, почистивши його м'якою металевою щіткою. До речі, особливістю цього замовлення було використання Fasade Lasure масляних пігментів замість стандартних, щоб клієнт отримав бажаний відтінок.

- Вийшло чудово!

Пропонуємо швидку недорогу обробку для дерев'яних будівель, фасадів, оздоблення.

Fasade Lasure Bionic-House здатний надійно й надовго захистити дерев'яні будівлі, але тільки від вологи, гниття й уражень природно-біологічного характеру… Від ракетних і бомбових прильотів, потрібний захист іншого роду, але про це ви, швидше за все, вже знаєте! ;)